Saturday, 24. March 2018.

Moja košarica

0 proizvoda. Ukupno: 0,00 kn

Kotlovi na plin/ulje

Kotlovi na plin/ulje

Postavi padajućim redosljedom
po stranici
 1. ULJNO-PLINSKI KOTLOVI EKO-CUP M3

  ULJNO/PLINSKI KOTLOVI EKO-CUP M3 (18 – 80 kW) BEZ BOJLERA

  Čelični toplovodni kotlovi EKO-CUP M3 nazivnog toplinskog učina 18 do 80 kW suvremenog su dizajna i prepoznatljivi po visokom stupnju iskorištenja i maloj emisiji produkata izgaranja, što je rezultat stalnog usavršavanja konstrukcije, modernih tehnologija izrade i kvalitetnih materijala gradnje. Niz provjerenih tehničkih rješenja čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Troprolazni sustav dimnih plinova osnovni je razlog što ih možemo nazvati “štedljivim”. Izrađeni su u skladu s Europskom normom EN 303-1.

  Detaljnije

  Već po: 4.050,00 kn

 2. ULJNO-PLINSKI KOTLOVI EKO-CUP M3 Bg ZA CENTRALNO GRIJANJE

  ULJNO/PLINSKI KOTLOVI EKO-CUP M3 Bg (25 – 80 kW) SA BOJLEROM

  Čelični toplovodni kotlovi EKO-CUP M3 Bg nazivnog toplinskog učina 25 do 80 kW suvremenog su dizajna i prepoznatljivi po visokom stupnju iskorištenja i maloj emisiji produkata izgaranja, a što je rezultat stalnog usavršavanja konstrukcije, modernih tehnologija izrade i kvalitetnih materijala gradnje. Posebnost ovih kotlova je ugrađen bojler potrošne tople vode potopljen u kotlovskoj vodi. Ova posebnost čini ga izuzetno zanimljivim, jer je postojeća regulacija kotla dovoljna da u bojleru potrošna topla voda bude stalno zagrijana. Niz provjerenih tehničkih rješenja čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Troprolazni sustav dimnih plinova osnovni je razlog što ih možemo nazvati “štedljivim”. Izrađeni su u skladu s Europskom normom EN 303-1.

  Detaljnije

  Već po: 7.312,50 kn

 3. ULJNO-PLINSKI KOTLOVI EKO-CUP S3

  ULJNO/PLINSKI KOTLOVI EKO-CUP S3

  Čelični toplovodni kotlovi EKO-CUP S3 nazivnog toplinskog učina od 125 do 600 kW namijenjeni su za grijanje srednjih i većih objekata, te kao izvor topline za različite tehnološke procese. Ugrađuju se bilo kao zasebne jedinice ili ih se više njih paralelno povezuje u kaskadu. Prepoznatljivi su po uspješnom spoju modernih tehnologija i kvalitetnih gradbenih materijala te jednostavnošću ugradnje i nadzora. Korištenje provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Troprolazni sustav dimnih plinova bitan je razlog za štedljivost ovih kotlova. Široka paleta automatskih regulatora, kao dodatne opreme, pruža mogućnost i potpune automatizacije kotlovnice te centralnog ili čak daljinskog nadzora.

  Detaljnije

  Već po: 12.403,13 kn

 4. centralno grijanje kotao centrometal eko-cup v3

  ULJNO/PLINSKI KOTLOVI EKO-CUP V3

  Čelični toplovodni kotlovi EKO-CUP V3 nazivnog toplinskog učina od 0,6 do 1,5 MW namijenjeni su za grijanje srednjih i većih objekata te kao izvor topline za različite tehnološke procese. Ugrađuju se bilo kao zasebne jedinice ili se više njih paralelno povezuje u kaskadu. Prepoznatljivi su po suvremenom dizajnu i uspješnom spoju modernih tehnologija izrade i kvalitetnih materijala gradnje te po jednostavnoj ugradnji i nadzoru. Korištenje provjerenih tehničkih rješenja čini ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu. Troprolazni sustav dimnih plinova bitan je doprinos štedljivost ovih kotlova. Široka paleta automatskih regulatora, kao dodatne opreme, pruža mogućnost potpune automatizacije kotlovnice uz centralni ili pak daljinski  nadzor.

  Detaljnije

  Već po: 53.653,13 kn

Postavi padajućim redosljedom
po stranici