Saturday, 24. March 2018.

Moja košarica

0 proizvoda. Ukupno: 0,00 kn

PRITY KAMIN WDW24 24KW

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Availability: Na skladištu

Maloprodajna cijena: 5.629,00 kn

Cijena sa popustom za web shop: 5.066,10 kn

ILI

Prity kamin WD W24

Kratki opis

KARAKTERISTIKE:  • Karakteristika ovih modela je prije svega funkcionalnost i koristi se od kvalitetnog materijala (Japanska staklokeramika, rešetka, ručice...)

  • Samostojeći kamin na kruto gorivo za centralno grijanje

  • 23+6=29 kW

  • Dimenzije: 65x55x93 cm

Detalji

Svi modeli kamina i peći "PRITY" su namijenjeni za grijanje stambenih i javnih prostorija uz korištenje krutog goriva. Raznovrsnost modela omogućava formiranje, željenog interijera sa ciljem da se zadovolje estetske norme i ugodan osjećaj topline. Za kulinarske potrebe mogu biti iskorištene tehnologije - na žaru, u pećnici, na ploči.

Navedena toplinska snaga za svaki model je laboratorijski ispitana i potvrđena, suglasno BDS-u.

Postizanje željene moći zavisi od:

  • Izabranog goriva
  • Njegove kaloričnosti i vlage
  • Pravovremenog raspaljivanja i doturanja
  • Reguliranja primarnog, sekundarnog zraka i potiska
  • Efikasnosti zračne ili vodene toplinske razmjene i dr...

Svi modeli su izrađeni od čeličnog lima debljine 2mm, i ploča debljine 3-4mm. Ugradbeni kotlovi od čelika debljine od 5mm, 0,4mm i 3mm, sukladno zahtjevima opremljeni su gusanom rešetkom, vratima za punjenje, pepeljarom, oblogom od šamotnih cigli, klapnom za regulaciju propuha u dimnjaku. U sve peći je ugrađena staklokeramika, a vrata na pećnicama su od kaljenog stakla.

Za izračunavanje potrebnog goriva treba imati u vidu, da za grijanje 1mprostora su neophodna 25 do 180W/h, ovisno o izloženosti i izolaciji, vanjskoj temperaturi, vjetrovima itd...

Upute za montažu peći:

Peć treba biti postavljena na pod ili podlogu koja nije zapaljiva, dimenzije 50cm ispred peći i po 30cm sa svake strane. Lakozapaljivi i eksplozivni materijali moraju biti na razmaku ne manjem od 80cm. Prije spajanja s dimnjakom pitajte stručnu osobu. Dimne cijevi trebaju ulaziti kompaktno jedan u drugi dimnjak. Ako je neophodno da cijev pređe preko osnovice klapne, dozvoljava se prosjecanje prve cijevi. Preporučuje se korištenje jedne peći na jedan dimnjak, u slučaju potrebe više peći na jedan dimnjak isti mora odgovarati zahtjevu (dimnjak večeg promjera od standardnog).

Kroz peć mora cirkulirati svjež zrak i to 4m3 /h za svaki kilovat toplinske moći.