fbpx

Asortiman

ASORTIMAN

Tvrtka-Tonković d.o.o. na tržištu je aktivna više od dvadeset godina. U posljednjih nekoliko godina, tvrtka se profilirala kao jedna od vodećih maloprodaja keramičkih pločica, kupaonske opreme, vodovodnog i instalacijskog materijala, kotlova i peći, bojlera i protumirisnih uložaka za podne slivnike.

Protumirisni uložak za podni slivnik inovativan je i prepoznat proizvod na tržištu koji služi za suzbijanje neugodnih mirisa u kupaonici. Trenutno postoje tri vrste uložaka, od kojih se dva razlikuju po dimenziji, a treći je konstruiran isključivo za Viega podne sifone. Tvrtka ih proizvodi pod brandom Oksus, zajedno sa sifonima s hidroizolacijskim prstenom ili bez njega. Sifoni su, također, sastavni dio prodajnog asortimana tvrtke.

Prethodno navedeni proizvodi dio su asortimana instalacijskog dijela tvrtke. Osim njih, odjel instalacija nudi širok izbor kotlova na kruta goriva, pelete i plin, najpoznatijih domaćih i svjetskih proizvođača. Kao najzvučnija imena ovdje se ističu: Centrometal, Bosch, Buderus, Viadrus, Prity, Argo i sl. Bosch i Buderus iznimno su zastupljeni i u dijelu prodajnog asortimana plinskih i električnih bojlera. Uz njih svakako treba istaknuti i najpoznatije domaće proizvođače Gorenje i Končar te Vaillant i Leov kao zvučna svjetska imena, čiji su proizvodi također dio našega asortimana. Buderus i Vaillant dodatno su zastupljeni i u asortimanu radijatora. Kako vam nikada ne bi bilo hladno, pomaže im i Lipovica s cijelim spektrom različitih vrsta i dimenzija svojih proizvoda. Pored njih, svoje mjesto pronašao je i asortiman tvrtke Frabo. Uz njihov bakreni, mesingani i press fiting, u ponudi tvrtke su i kromirani, pocinčani i PPR fiting, oprema za kanalizaciju, crni i aluminijski dimovod Braće Karić te kompletna oprema za navodnjavanje tvrtke Brati Ritoša. U našim prodavaonicama, osim toga, možete pronaći i kompletnu opremu za izradu vodovodnih instalacija, uključujući i vodovodne pume tvrtki Elektrokovina, Novoterm i Pentax te hidroforske posude i tlačne sklopke. Na kraju još valja izdvojiti i tvrtku Besser Vacuum, čiji su profesionalni aparati za vakumiranje neizostavan dio asortimana, posebno u zimskim mjesecima.

drugi protumirisni protumirisni

Kako biste dobili potpunu uslugu, osiguravamo vam prijevoz kupljenih proizvoda te smo se okružili timom vrhunskih stručnjaka koji vam mogu doći postaviti kupljene proizvode, pustiti ih u pogon i redovno ih servisirati. Ovlašteni smo servis za sljedeće proizvođače: Leov, Vaillant, Bosch, Buderus, Viadrus, Centrometal, Ariston i Beretta.

Osim instalacijskog materijala, tvrtka je prepoznata na tržištu po prodaji keramičkih pločica svjetski poznatih proizvođača, od kojih izdvajamo: Eco Ceramic, Keramika Modus, Grupo Halcon, Prissmacer, Antica Ceramica Rubiera, Dado Ceramica i Del Conca. Osim pločica, prodavaonice nude i proizvode za njihovo postavljanje – profile, mase za fugiranje, silikone, ljepila, sredstva za impregnaciju i sl. Dva najznačajnija imena iz ovog područja su svakako Sika i Ceresit. Drugi važan segment ovog dijela asortimana čini oprema za kupaonice – kade, tuš kade, tuš stijene i paravani, kupaonski ormarići, slavine, umivaonici, wc školjke i daske, vodokotlići (podžbukni/nadžbukni), ogledala te kupaonska galanterija. Najzvučnija imena ovoga područja čije proizvode možete pronaći kod nas su: Huppe, Aquaestil, Javorović, Maestre Banos, Cersanit, Geberit, Liv, Kolo, Grohe, Hansgrohe, Boet, Schmidler, Oksus, Nord, AWD itd. Sastavni dio asortimana ovog dijela tvrtke čine i sredstva za čišćenje HG, Kolpa San i Mellerud.

kupaonica

Kroz godine iskustva tvrtka je napredovala i postajala sve češći odabir kupaca iz naše države, ali i regije. Njihovo zadovoljstvo našim asortimanom jasan je pokazatelj koliko napora djelatnici tvrtke ulažu u edukacije o novitetima te koliko brinu o svakom kupcu.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas da nas posjetite u našim prodavaonicama u Kutini, Daruvaru i Novskoj ili obavite kupnju preko web shopa, kako biste se i sami uvjerili u sve navedeno.

Vaš Tvim-Tonković d.o.o.