fbpx

Stop neugodnim mirisima u kupaonici

Stop neugodnim mirisima u kupaonici

Stop neugodnim mirisima u kupaonici

Stop neugodnim mirisima u kupaonici

Iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti vam revolucionarni proizvod brenda Oksus, čija je glavna svrha onemogućiti neugodnim mirisima i sanitarnoj vodi povratak u kupaonicu.

Naime, povratak neugodnih mirisa i sanitarne vode kroz podni sifon jedan je od problema s kojim se susreće većina domaćinstava. S obzirom da na tržištu nisu profilirani nikakvi proizvodi ili preparati koji bi to onemogućili, naša se tvrtka pozabavila patentiranjem proizvoda takve namjene. Nakon nekoliko godina istraživanja i eksperimentiranja, stvoren je proizvod koji svojim izgledom i kvalitetom ispunjava ovu svrhu.

Protumirisni uložak za podni sifon, baš kako mu samo ime kaže, uložak je koji se umeće u već postojeći podni sifon te onemogućuje neugodnim mirisima i sanitarnoj vodi povratak u kupaonicu. Patentiran je u dvije dimenzije:

  • sivi: Ø83,5
  • crni: Ø84,3

Upute za postavljanje iznimno su jednostavne. Kroz četiri koraka, koje može napraviti baš svatko, moguće je postaviti uložak i započeti s njegovom uporabom.

  1. Podizanje rešetke sifona
  2. Uklanjanje lijevka starog sifona
  3. Postavljanje uloška na mjesto starog sifona
  4. Vraćanje rešetke sifona

Postupak postavljanja moguće je vidjeti putem videa:

Uložak radi na principu nepovratnog ventila, pri čemu omogućuje nesmetan protok vodi, ali ne i neugodnim mirisima. Voda gura klapnu koja se potom otvara i propušta je, no pri završetku procesa klapna se zatvara i ne dopušta neugodnim mirisima i sanitarnoj vodi da se vrati nazad u kupaonicu.

Osim dvije navedene veličine, patentiran je i uložak za Viega sifone, čime smo pokrili gotovo 99% sifona koji se koriste u hrvatskim kućanstvima.

Uloške možete naručiti putem linka https://tvim-tonkovic.hr/kategorija-proizvoda/sifoni-i-protumirisni-ulosci/.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na info@tvim-tonkovic.hr.