fbpx

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

Tvim Tonković d.o.o.

Kolodvorka ulica 56, Kutina 44320

MBS: 080305596

OIB: 33609738736

Ovim uvjetima utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u internet trgovini tvrtke Tvim-Tonković na internet adresi www.tvim-tonkovic.hr

U navedenoj internet trgovini, tvrtka Tvim-Tonković d.o.o. se nalazi u ulozi prodavatelja, a kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i prosljedi ih prodavatelju.

Tvrtka Tvim-Tonković d.o.o. zadržava pravo promjena cijena navedenih u službenim ponudama, u odnosu na WEB shop, ukoliko je u međuvremenu došlo do promjene cijene proizvoda kod dobavljača.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja snosi kupac tj. korisnik.

Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavjestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na info@tvim-tonkovic.hr

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tvrtka Tvim-Tonković d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupcima, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Tvim Tonković d.o.o. kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI

Tvim-Tonković d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

MATERIJALNI NEDOSTACI

Odgovornost trgovca za materijalne nedostatke na proizvodu propisana je člancima 400. – 429 Zakonom o obveznim odnosima, NN br. 5/05,41/08 i 125/11. Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina Tvim Tonković Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail info@tvim-tonkovic.hr.

Molimo Vas da prilikom dostave na kućnu adresu pregledate dostavljene proizvode prije potpisa preuzimanja dostavnoj službi. Ukoliko je proizvod stigao oštećen, molimo Vas da o istome napravite zapisnik s dostavljačem.

POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA NA INTERNET STRANICAMA TRGOVINE TVIM TONKOVIĆ

Želimo jasno reći da prilikom posjete ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili. Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom ili putem obrasca koji nam dostavljate e-mail poštom mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja. Osobni podaci mogu se prikupljati u svrhu marketinških aktivnosti. Daljnja obrada osobnih podataka u povijesne, statističke ili znanstvene svrhe neće se smatrati nepodudarnom, pod uvjetom da se poduzmu odgovarajuće zaštitne mjere.

Detaljne informacije o zaštiti podataka i izjavu o privatnosti možete pogledati ovdje.