fbpx

RIMFREE sustav – WC školjka bez ruba

RIMFREE sustav WC školjka bez ruba

RIMFREE sustav – WC školjka bez ruba

RIMFREE sustav WC školjka bez ruba

Najvažnije karakteristike kupaonice su, svakako, higijena i jednostavnost održavanja. Ona je “ogledalo kuće” i važno joj je posvetiti posebnu brigu, jer je općepoznato kako je ondje stanište mnogobrojnih bakterija. Jedno od najčešćih mjesta njihovog nakupljanja je gornji rub WC školjke.

KOLO NOVA PRO RIMFREE program namijenjen je svim osobama koje u svojim kupaonicama žele estetski najzanimljivija rješenja, a ujedno i ekstremno visoku razinu higijene. Naime, ovaj je sustav poznat po tome što wc školjka nema ruba, što znači da nema područja koje je teško dosegnuti i gdje se mogu nakupljati kamenac i skrivati bakterije i prljavština. Čišćenje je brže i mnogo učinkovitije i nema potrebe za primjenom jakih sredstava za čišćenje koja štete.

Rimfree predstavlja revoluciju u kupaonskoj opremi, jer značajno štedi vodu i smanjuje vrijeme potrebno za čišćenje uz zadržavanje najviših standarda higijene. Sustav stvara vodeni mlaz oko WC školjke s pritiskom vode višim nego u tipičnim WC-školjkama. Stoga je ispiranje mnogo učinkovitije nego ikad prije.

Ponudu ovih wc školjki potražite u skupini wc školjki i vodokotlića na linku