fbpx

Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje:

Tvim Tonković d.o.o.

Kolodvorka ulica 56, Kutina 44320

MBS: 080305596

OIB: 33609738736

Ovim uvjetima utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u internet trgovini tvrtke Tvim-Tonković na internet adresi www.tvim-tonkovic.hr

U navedenoj internet trgovini, tvrtka Tvim-Tonković d.o.o. se nalazi u ulozi prodavatelja, a kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i prosljedi ih prodavatelju.

Tvrtka Tvim-Tonković d.o.o. zadržava pravo promjena cijena navedenih u službenim ponudama, u odnosu na WEB shop, ukoliko je u međuvremenu došlo do promjene cijene proizvoda kod dobavljača.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja snosi kupac tj. korisnik.

Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem prije potvrde narudžbe na info@tvim-tonkovic.hr

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tvrtka Tvim-Tonković d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Tvim Tonković d.o.o. kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI

Tvim-Tonković d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

PODNOŠENJE PRIGOVORA

POŠTOVANI POTROŠAČI,

Sukladno članku 10. stavku 3. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14, 110/15) obavještavamo VAS da PISANE PRIGOVORE MOŽETE POSLATI:

  • na E-MAIL: prigovori@tvim-tonkovic.hr
  • putem pošte na adresu:  TVIM-TONKOVIĆ D.O.O.

Kolodvorska 56

44320 Kutina

  • ILI DOSTAVITI OSOBNO u prostor prodavaonice. PRILIKOM PREDAJE DOBIT ĆETE PISANU POTVRDU PRIMITKA.

KONTAKT BROJ: 044 680 999

ODGOVOR NA VAŠ PISANI PRIGOVOR DOBIT ĆETE U ROKU OD 15 DANA OD DANA PRIMITKA PRIGOVORA.